Nieuw in Econobis: energiebesparing

Gepubliceerd door Tammo Hoeksema op

Wil je aan de slag met energiebesparing? Met het ‘Hoomdossier’ stuur je je energiecoaches goed voorbereid op pad. Een energiebesparingsreis compleet met woninggegevens waarmee je huiseigenaren helpt hun energiebesparingsmaatregelen te plannen. 

Het Hoomdossier is ontwikkeld door Hoom en is beschikbaar voor alle energiecoöperaties.

Hoom start overigens ook met een extra toepassing om de hele afwikkeling rond een gemeentelijk energieloket in Econobis af te handelen. Ook hier kan je als Econobisgebruiker op termijn mee aan de slag.

Meer weten?

Ben je een van de tachtig energiecoöperaties die Econobis gebruiken en wil je ook gebruik maken van een van deze nieuwe mogelijkheid van Econobis? Laat het weten via info@econobis.nl, dan nemen we contact met je op.

Ben je nog geen gebruiker, bekijk dan eerst de informatie via Ons aanbod/Econobis en/of bekijk de Webinar Kennismaking met Econobis (45 min): voor wie is het? Wat kan het? Wat kost het?

Categorieën: Econobis