Drukke trainingsdag RES vertegenwoordigers

Gepubliceerd door Liesje Harteveld op

Bijna alle lokale vertegenwoordigers vanuit de coöperaties uit de regio’s en de provinciale Natuur en Milieufederaties waren op 28 oktober present op de trainingsdag die wij samen met HIER opgewekt en de Natuur en Milieufederaties hielden.

Samen werken we aan maatschappelijk gedragen RES’en, goede participatieprocessen en 50% lokaal eigendom van nieuwe duurzame energieprojecten. We hebben met z’n allen in relatief korte tijd in bijna elke RES regio zeer gemotiveerde teams weten te organiseren die de belangen van burgers, boeren en lokale ondernemers in de RES’en zullen vertegenwoordigen. Nu al petje af voor hun inzet! 

Lees hier meer Meer info over de RES’en en de Participatiecoalitie waarbinnen we dit uitvoeren.

Categorieën: RES'en