De Duurzame 100 van 2019

Gepubliceerd door Tammo Hoeksema op

Trouw presenteerde vandaag, de Dag van de Duurzaamheid, voor de elfde keer de Duurzame 100, de ranglijst van groenste denkers en doeners in Nederland. Dit jaar is de lijst anders dan andere jaren: in plaats van wetenschappers, politici en mensen uit het bedrijfsleven, bestaat de Duurzame 100 dit jaar uit initiatieven van onderop.

Zeker 10 procent van de initiatieven op de lijst is direct of indirect aangesloten bij Energie Samen en daar zijn we heel blij mee! Wij krijgen veel energie van de duurzame burgerbeweging in Nederland.

Het is een prachtige en diverse lijst geworden die laat zien dat in alle facetten van duurzaamheid burgers zelf initiatief nemen om de handen uit de mouwen te steken. We feliciteren onze leden die een plekje hebben gekregen in de Duurzame 100, en alle andere mensen en groepen met hun welverdiende plek op deze lijst. We zijn goed bezig met z’n allen!
Bekijk hier de Duurzame 100

Categorieën: OrganisatiePR