CDMN treedt op op Festival Duurzame Mobiliteit

Gepubliceerd door Tammo Hoeksema op

De coöperatie Duurzame Mobiliteit Nederland, jongste loot aan de boom van landelijke coöperatieve organisaties en lid van Energie Samen, geeft een schets van haar beleid en toegevoegde waarde op het Festival Duurzame Mobiliteit. Dat wordt gehouden op dinsdag 1 oktober in Amersfoort.

Deze presentatie, en natuurlijk die van de andere sprekers en organisaties, zijn leerzaam en instructief voor lokale energiecoöperaties  die zich ook willen gaan richten op elektrisch deelautorijden. Daarmee kun je als coöperatie een extra bijdrage leveren aan de lokale energietransitie. Kom dus ook! Zie hier voor programma en praktische info.

Meer informatie over de coöperatie Mobiliteit Samen (voorheen Duurzame Mobiliteit Nederland (CDMN))

Categorieën: KennisdelingMobiliteit