Klimaatcampagne met cartoons: help mee!

Gepubliceerd door Tammo Hoeksema op

Met de campagne ‘Inkoppertjes’ vragen de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) en milieuorganisaties Natuur & Milieu en Greenpeace aandacht voor maatregelen die nu genomen moeten worden om de uitstoot van CO2 terug te brengen. “Samen kunnen we een toekomstbestendig Nederland doorgeven aan volgende generaties. Tal van bedrijven lopen al voorop. Politiek en bedrijven kunnen nu de kansen inkoppen.” 

De campagne bestaat uit de publicatie van cartoons in landelijke dagbladen en op social media. Volg @EnergieSamen en help de cartoons verspreiden!

Over de NVDE

Energie Samen is actief lid van de NVDE, de organisatie van ondernemers in duurzame energie in Nederland: duurzame energieproducenten, netbeheerders, leveranciers van stroom, warmte en gas en bedrijven die duurzame toepassingen en diensten aanbieden zoals energieopslag, elektrisch vervoer en warmtepompen. De NVDE maakt zich sterk voor een energievoorziening die volledig is gebaseerd op hernieuwbare energie. Lees meer

Categorieën: Lobby