ICT-platform Econobis in gebruik

Gepubliceerd door Tammo Hoeksema op

Meer dan 30 van de 50 (aspirant-)leden van Ecode gebruiken al hun eigen Econobis omgeving. Recentelijk heeft WindpowerNijmegen het rendement over 2017 met behulp van Econobis succesvol uitgekeerd. Ruim 1.000 individuele mails met persoonlijke bijlage (uitkeringsrapportage) zijn aangemaakt en verstuurd. Ook zijn uitkeringsbestanden aangemaakt, die na upload bij de bank, succesvol zijn uitbetaald.

 Aan de hand van de feedback van vele gebruikers voert het Econobis-team verbeteringen door en lost fouten op. Daardoor wordt Econobis steeds beter en gebruiksvriendelijker. De functionaliteiten van Econobis die op dit moment beschikbaar zijn ondersteunen alle (administratieve) activiteiten van een coöperatie. Er wordt op dit moment gewerkt aan de koppeling met Twinfield (boekhoudpakket) en het klantenportaal.

Hulp gevraagd: Alfresco

Econobis gebruikt het document management systeem Alfresco als opslagplek voor alle documenten. Dat biedt de mogelijkheid om Alfresco als documentmanagementsysteem aan te bieden aan de coöperaties. We zoeken iemand die zich wil verdiepen in de werking van Alfresco en die coöperaties kan adviseren in hoe zij daar gebruik van kunnen maken. Kunt u ons helpen of kent u iemand? Laat het dan weten via rene.van.vliet@econobis.nl

Onboarding: stappenplan om te starten met Econobis

Het Econobis-team heeft een onboarding plan gemaakt voor coöperaties en energie-initiatieven die willen starten met Econobis. Op basis van dit plan kun je stapsgewijs starten.

Lees meer over Econobis

Categorieën: ICT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *